Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Holmestrand

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Holmestrand zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Holmestrand mini-gids

Autoverhuur Holmestrand
Autohuur Holmestrand

Holmestrand gelegen in het zuidoosten van Noorwegen, met name in Vestfold County aan de Oslo Fjord.De stad telt ongeveer 10.000 inwoners (2010) en ligt 70 km ten zuiden van Oslo – Noorwegen kapitaal.

Holmestrand is een uitgebreide industriële stad, met name in de aluminium producten. Bovendien, de stad heeft een prachtige jachthaven, en in de zomer zijn er goede mogelijkheden om te zwemmen op het populaire strand “Dulpen”, of op de kleinere strand “Hagemann”.

De stad’s meest bekende toeristische attracties zijn Holmestrand kerk uit 1674, Hillestad kerk uit 1724, Botne kerk uit de jaren 1200, evenals Holst’s hoeve uit 1756 – die Holmestrand Museum (een lokale historische stad museum met exposities van schilderijen, maquettes en maritieme artefacten, enz. huizen uit de jaren 1500 en tot vandaag). Het museum heeft ook een eigen expeditie-afdeling.

Andere bezienswaardigheden zijn Holmestrand Aluminium Museum (met een focus op product geschiedenis en ontwikkeling), en “duun House” – het voormalige woonhuis van de auteur Olaf duun (1876 tot 1939) was een van de grootste dichters.Het huis is nu een museum, en buiten is een Memorial Park.

Holmestrand heeft ook grote winkelcentrum met warenhuizen en winkels, een golfbaan, zwemmen en skiën, dat kan worden gebruikt in de winter.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Sandefjord – Torp, gelegen 43 km ten zuiden van Holmestrand.