Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kongsberg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kongsberg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kongsberg mini-gids

Kongsberg
Autohuur Kongsberg

Kongsberg is een landinwaarts gelegen in Buskerud County – in het centrale deel van Zuid-Noorwegen. De stad heeft 24.700 inwoners (2010), en werd gesticht door koning Christian IV in 1624. Numedalslågen, dat is een van Noorwegen’s langste rivier, stroomt door de stad.

In 1623 zilver werd ontdekt in het gebied, en de Kongsberg Silver Mines bestond tot 1957. Vandaag de dag, vele toeristische attracties in Kongsberg in verband met de mijnbouw geschiedenis van de stad.

Enkele van de meest bezochte attracties in de stad Kongsberg kerk uit 1761, Kongsberg Silver Mines oude smelten huis in 1844, de Noorse Mining Museum (een nationaal museum van de mijnbouw, waar de tentoonstelling vertelt over de meer dan 330 jaar oude geschiedenis van de mijnbouw in Kongsberg). Het museum heeft ook andere afdelingen – met inbegrip van “De Koninklijke Munt ‘Museum, Museum, Museum wapenfabriek en een ski-museum.

Noorse Mining Museum biedt ook het mijne wandelingen en wandelingen en in de zomer kunt u minitog te nemen in de zilvermijnen in Saggrenda – 340 meter onder de grond.

Een andere bezienswaardigheid in Kongsberg Lågdalsmuseet – een recreatieruimte met oude gebouwen en mini-dierentuin met boerderijdieren.

De stad huisvest een aantal jaarlijkse festivals – waaronder de populaire Jazz Festival in juli.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Sandefjord – Torp, gelegen 87 km zuidoosten van Kongsberg.