Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kongsvinger

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kongsvinger zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kongsvinger mini-gids

Kongsvinger
Autohuur Kongsvinger

Kongsvinger is gelegen in Hedmark provincie in het zuidoosten van Noorwegen en heeft 17.400 inwoners (2009). Gelegen aan de Glomma, dat is Noorwegen de langste rivier.Kongsvinger, Noorwegen heeft een rijk cultureel leven, en is ook een belangrijk handelscentrum voor de regio.

Kongsvinger ontvangen de status van stad in 1854, en heeft verschillende historische bezienswaardigheden te presenteren. Enkele van de meest bezochte is de kerk van Wings 1699 (met een retabel uit de jaren 1300), en   Upper Town – Kongsvinger de oudste stad van huizen uit de 1700 – en 1800’s.Het hele gebied is een levend museum, en de top is Aamodt hoeve uit 1801, die vandaag de dag is in handen van Kongsvinger Museum. Hier zijn zowel het stadsmuseum en kunst samenlevingen hun tentoonstellingen. Boven de stad regelt de zomer “Leven in het kamp” – met entertainment, restaurants en marktkraampjes.

Een andere bezienswaardigheid in de stad is Kongsvinger vesting uit de jaren 1600, die is geopend voor het publiek. Er is ook een fort museum met vier tentoonstellingen – waar de belangrijkste shows militaire geschiedenis van Viking tijden tot heden. Dinners vaak theatervoorstellingen en concerten op het kasteel.

Vrouwen Museum is ook een bezoek waard. Er is een grote en fraaie Zwitserse villa uit 1857. Het museum documenteert de vrouwen leven en werk van de Noorse cultuurgeschiedenis, en elke zomer is de nieuwe en actuele thema tentoonstellingen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Oslo Gardermoen, ligt 74 km ten westen van Kongsvinger.