Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kristiansand Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kristiansand Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kristiansand Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Kristiansand Luchthaven
Autohuur Kristiansand Luchthaven

Kristiansand Airport, Kjevik (KRS) ligt 16 km ten noordoosten van Kristiansand. Er is een pendeldienst naar de luchthaven tussen Kristiansand en de luchthaven en naar andere steden in het gebied. Het is ook mogelijk om per boot aankomen Kjevik brouwsel 5 minuten van de terminal. Op de luchthaven kunt u een gehuurde auto van Hertz auto te krijgen verhuurbedrijven, Europcar, Sixt, Avis en Budget.

915.089 passagiers bezocht Kristiansand Airport in 2008. Er zijn directe vluchten naar 7 verschillende internationale bestemmingen in Europa, en de luchthaven wordt bediend door vijf verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Kristiansand Airport heeft geen restaurants, maar de twee kiosken waar mogelijk aan basis eten en drinken te kopen. Het heeft een duty free shop, draadloos internet, vergaderzalen en een reisbureau. De dichtstbijzijnde hotels Rica Hotel Animal Park en het Quality Hotel & Resort Kristiansand, omdat er shuttle-bus.