Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Larvik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Larvik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Larvik mini-gids

Larvik
Autohuur Larvik

De kuststad Larvik (23.600 inwoners in 2007) gelegen in het zuidoosten van Noorwegen in Larvik Fjord (die uitmondt in het Skagerrak), en behoort tot de provincie Vestfold.Larvik   werd gecharterd in 1671, en de belangrijkste middelen van bestaan was ten tijde van de houthandel, scheepsbouw en scheepvaart.Later in de jaren 1930 werd de stad een veelzijdige industriële groei.

Vanaf de haven van Larvik is bilfergeforbindelse naar Hirtshals in Denemarken, en de E18 gaat ook ten noorden van het centrum.

De stad van de oudste gebouwen op Tollerodden – en er zijn verschillende historische bezienswaardigheden. De meest bezochte Larvik kerk uit 1677, Larvik Ziekenhuis van 1762 en het oude douanekantoor van 1712 – die vandaag de dag de stad huisvest de maritieme museum. Het gebied is ook het prachtige herenhuis in barokke stijl uit 1674.

Andere toeristische attracties in de stad Larvik Museum – een lokale geschiedenis museum met tentoonstellingen over scheeps-en industriële geschiedenis van de stad, de Beechwood – een recreatiegebied met veel wandelpaden, park met Fritzøe Fritzøehus – dat is een herenhuis uit de jaren 1860.

Larvik is ook een groot resort in de zomer, met rotsen en stranden, campings en havens die een vol småbåtliv. Larvik heeft een mooie zakelijke wijk met winkels, cafes en restaurants.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sandefjord – Torp, ligt 22 km ten oosten van Larvik.