Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lillehammer

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lillehammer zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lillehammer mini-gids

Lillehammer
Autohuur Lillehammer

Lillehammer (26.100 inwoners in 2009) gelegen in het oosten van de provincie Oppland, en is het regionale centrum van Lillehammer. Het is gelegen aan het noordelijke uiteinde van het meer, dat is het grootste meer van Noorwegen.

Lillehammer kreeg stadsrechten in 1842 en staat internationaal bekend als de host-locatie voor de Olympische Winterspelen in 1994.

De stad is ook gekend om een van de grootste toeristische attracties – Hunderfossen huis. Dit is een pretpark met magie en avontuur als thema, waar u ook kunt raften op de rivier te proberen of gebruik maken van de lokale waterpark, bilbaner, tochtjes, film, enz. Daarnaast kunt u een bezoek van de plaatselijke boerderij, waar het bezit waren van een aantal dieren.

Andere populaire attracties in de stad is de kerk uit 1882 Lillehammer, Lillehammer Art Museum – waaronder werken van Edvard Munch en de speciale afdeling van de hedendaagse kunst, Olympic Park, het Noorse Olympisch Museum (de geschiedenis van de Olympische Spelen van 776 v. ChrKr. op de huidige dag) en Lillehammer – een openluchtmuseum met gebouwen uit de periode 1700 –   aan de 1900, waarin Garmo staafkerk uit de jaren na 1200 ligt.De site heeft ook een Postmuseum.

Stoomschip “Skibladner” is een andere populaire toeristische attractie. Dit is de enige en oudste raderstoomboot schip in bedrijf – gebouwd in de jaren 1850.Scheepvaartverkeer op het meer en opstijgen en de passagiers in Lillehammer.

Lillehammer is ook een populaire wintersportbestemming – met goede skiën, skiliften, pistes en divers terrein.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Oslo Gardermoen, ligt 145 km ten zuiden van Lillehammer.