Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Longyearbyen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Longyearbyen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Longyearbyen mini-gids

Autoverhuur Longyearbyen
Autohuur Longyearbyen

Longyearbyen is een staadt gelegen ten westen van het eiland Spitsbergen, die behoort tot de Noorse archipel van Spitsbergen in de Noordelijke IJszee.Spitsbergen is een onderdeel van Noorwegen. Longyearbyen heeft ongeveer 2000 inwoners (2008), en administratieve centrum van Spitsbergen.

Longyearbyen heeft slechts 50 km lange strook van de weg, en belangrijkste vervoermiddel op het eiland is sneeuwscooter en boot. In de zomer zijn er veerverbindingen naar Barentsburg, en in de periode van mei tot november is de veerboot naar het vasteland.

De stad heeft een verscheidenheid aan cultuur, activiteiten en diensten, en in het centrum zijn diverse restaurants, hotels / accommodaties, winkels, sportcentrum (met zwembad). In Longyearbyen zijn er diverse concerten en evenementen entertainment in de avond, en de stad organiseert ook een aantal jaarlijkse festivals – waaronder Blues festival in de maand oktober en jazz festival in februari.

Toeristische attracties in Longyearbyen is eerst en vooral, de arctische natuur en het buitenleven, maar ook het Spitsbergen Museum is een bezoek waard. Dit is gelegen in de Spitsbergen Research Park, en is een natuur-en cultuurhistorisch museum expositie van artefacten met betrekking tot de geschiedenis van de Spitsbergen’s – en literatuur, foto’s en kunst.

Dit is ook het Norwegian Polar Institute en de gouverneur van Spitsbergen’s Heritage magazine.

Andere bezienswaardigheden in de stad, Spitsbergen kerk uit 1957, Galleri Spitsbergen – evenals “Spitsbergen luchtschip Museum” – die met haar tentoonstelling vertelt het verhaal van drie luchtschepen die probeerde de Noordpool te bereiken vanaf Spitsbergen in de vroege jaren 1900.

Spitsbergen Airport – Longyearbyen is over. 6 km ten noordwesten van de stad en heeft regelmatige verbindingen met de vlucht van Oslo en Tromsø.