Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mo i Rana

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mo i Rana zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mo i Rana mini-gids

Mo i Rana
Autohuur Mo i Rana

De Noorse stad van Mo i Rana is gelegen in de gemeente in de provincie Nordland, en heeft 17.900 inwoners (2009). Mo i Rana is een handelscentrum voor de regio en hebben goede communicatie met de moderne wegen, spoorwegen en luchthavens.

Bovendien, de stad van Noord-Noorwegen’s belangrijkste haven (na Narvik) en ontvangt ca. 1200 jaarlijks de haven aandoet.

Mo i Rana ligt aan het hoofd van Ranfjord, ten zuiden van Salt Rock, Svartisen Nationaal Park en Polarsirken. De site was voorheen bekend als de “Iron Works Town”, maar belde vandaag voor “Polar Circle City.

Mo i Rana werd een stad pas in 1997, en in de stad zijn voetgangersgebied met winkels en winkelcentra, het stadhuis, cafes en restaurants.

Naast de prachtige natuur-en recreatiegebieden, Mo i Rana talrijke bezienswaardigheden – met inbegrip van Mo kerk uit 1724, Rana Museum (een museum met lokale geschiedenis natuurlijke historie afdeling) en Moholmen – oudste wijk van Mo i Rana’s met historische gebouwen en de jachthaven.

De 10 meter hoge sculptuur “zeemeerman” uit 1995, is ook een van de bezienswaardigheden in de stad. Dit is in Ranfjord – ca. 15 meter van het strand.

Mo i Rana Airport – Røssvoll gelegen 12.5 km ten noordoosten van het centrum.