Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mosjøen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mosjøen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mosjøen mini-gids

Mosjøen
Autohuur Mosjøen

Mosjøen is een stad in de provincie Nordland, die ligt aan het hoofd van Vefsnfjord in Vefsn gemeente in de Noorse. De stad telt ongeveer 10.000 inwoners (2010), en maakt deel uit van de regio en het landschap Helgeland. Mosjøen ontvangen de status van stad in 1875, en is vandaag een belangrijk commercieel centrum en het transport hub voor de regio.

De rivieren en Skjerva Vefsna stroomt door de stad, en Mosjoen is ook aan de voet van Øyfjell (818 m). De berg wordt vaak gebruikt door toeristen en locals om te wandelen, en er zijn paden tot de Cairn geplaatst.

Een van de grootste attracties in het pittoreske Mosjøen Sjøgata in het centrum, met zijn houten gebouwen uit de jaren 1800. Andere toeristische attracties zijn de kerk Dolstad van 1735, Helgeland Museum aan Jacobsen Wharf in Sjøgata (een lokale geschiedenis museum met permanente en wisselende thematentoonstellingen) en Vefsn Bygdesamling op Dolstad – een binnenplaats, omringd door oude boerderij gebouwen waar de oudste is 300 jaar oud en het stadspark met een paviljoen.

Mosjoen heeft ook een rijk cultureel leven, met name in de muziek en handvaardigheid.

Nordlandsbanen en E6 loopt Mosjoen en luchthaven van de stad – Mosjøen Airport – gelegen op 5 km ten zuiden van het centrum. Vanaf hier zijn er gepland op te nemenTromsø en Trondheim.