Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Namsos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Namsos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Namsos mini-gids

Namsos
Autohuur Namsos

Namsos is een kuststadje gelegen aan het hoofd van Namsen gebied van de provincie Nord-Trøndelag. De stad heeft 9400 inwoners (2009), en is een belangrijk handelscentrum voor de regio. Omringende Namsos zijn verschillende lagere pieken dat zijn populaire bestemmingen – met inbegrip van de berg Bjørumsklompen (114 m). Vanaf de top heeft een prachtig uitzicht over de stad. Opgericht in 1845, toen de eerste industriële activiteiten hout begon. Vandaag slechts een zagerij nog actief.

Vandaag Namsos is misschien het best bekend als rock en cultuur – met zijn populaire jaarlijkse rockfestival.

Van toeristische attracties in “de stad Spillum Dampsaga & schaverij – Noorse Zagerij Museum” is een populaire toeristische attracties. Dit is een levend museum en een industrieel erfgoed. De County Museum is een bezoek waard, een kunstgalerie gevestigd in Namsos Cultuur. Outdoor is een grote sculptuur park.

Namdal museum heeft ook veel bezoekers – een open lucht museum, waarvan 1,5 km ligt buiten het centrum, waarin verschillende oude gebouwen uit 1700 – en 1800’s heeft. Er is ook een ziekenhuis museum tentoonstelling.

Oasis is een toeristische attractie in Namsos actie voor het hele gezin. Dit is een van de grootste zwembaden van Europa faciliteiten in de bergen, met glijbaan, whirlpool, fitnessruimte, cafe, etc.

Regional Airport Namsos Airport – Høknesøra gelegen op 4 km ten oosten van het centrum.