Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Porsgrunn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Porsgrunn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Porsgrunn mini-gids

Porsgrunn
Autohuur Porsgrunn

Porsgrunn is een gemeente gelegen in het zuidoosten van Noorwegen, en behoort tot de provincie Telemark.De voormalige gemeenten Brevik en Eidanger te horen in de dagen van Porsgrunn en Skien kommune grens loopt in de buurt van Porsgrunn centrum.

Porsgrunn werd gecharterd in 1807, en het centrum heeft bijna 13.000 inwoners (2010). Het is gelegen aan de monding van Telemark waterscheiding, en Porsgrunn rivier verdeelt de stad in twee – oost en west. Porsgrunn is een belangrijke industriële stad, en heeft een divers cultureel leven.

De grootste en meest bekende toeristische attractie, de actie in de stad is Porsgrunn Porselein – de voormalige producent van porselein, die werd opgericht in 1885.Vandaag is er een factory outlet in het gebouw – als een museum, waar onder andere kunt zien dat de historische en unieke porseleinen objecten.

In het centrum zijn goede mogelijkheden om te winkelen met autovrije straten, cafes / restaurants en uitgaansgelegenheden. Bovendien, de stad heeft het grote winkelcentrum “Downtown”, met meer dan 70 winkels.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Maritiem Museum – met huizen en winkels van 1700 – 1800-eeuwse museum – die van de oude pastorie bestaat uit 1784, een prachtige tuin met inbegrip Douane-huis uit 1661 (het oudste huis), de Oosterse Kerk uit Porsgrunn, 1760 Porsgrunn, Noorwegen en de westerse kerk uit 1758.

Porsgrunn heeft gevarieerde kustlijn met vele badplaatsen, terwijl een korte afstand van zowel het bos en de bergen.

Skien Airport is het dichtstbijzijnde regionale luchthaven – ligt 11 km ten noordwesten van Porsgrunn.Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Sandefjord – Torp. Dit ligt 47 km ten westen van Porsgrunn.