Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Røros

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Røros zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Røros mini-gids

Røros
Autohuur Røros

Røros (3640 inwoners in 2009) is een dorp in de gemeente Røros, dat is gevestigd in Zuid-Trøndelag County. De gemeente grenst in het oosten van Zweden. De landschap in Røros is heuvelachtig met grote open ruimten, en is meer dan 600 m. Daarnaast heeft de gemeente verschillende meren en twee nationale parken – Femundsmarka en Forollhogna National Park.

 

Røros is een oud Bergstad met een aantal culturele relikwieën, en vol is vermeld op de UNESCO World Heritage List. Røros Copper Works werd opgestart in 1644 en was in gebruik tot 1977. Vandaag behoort plaats Røros Museum.

 

Bijna 1 miljoen mensen bezoeken jaarlijks Røros, en het museum in Smeltehytta op Malmplassen is de stad de grootste attractie. Het museum met zijn tentoonstelling “World Heritage Røros met zijn mijnbouw geschiedenis. Je moet ook een bezoek aan Slakken Road Malmplassen Røros, waar bewoners leefden vóór, en een rondleiding door de Olav Mine (dat is 13 km van het stadscentrum) is ook een aanrader.

 

De populaire winter markt – Rørosmartnan – is een jaarlijks evenement in februari. De markt duurt vijf dagen, en heeft ongeveer 80.000 bezoekers per jaar.

 

De regionale luchthaven Røros Airport, ligt op 2 km ten westen van het stadscentrum en heeft directe vluchten naar Oslo Airport Gardermoen.