Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sandefjord

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sandefjord zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sandefjord mini-gids

Sandefjord
Autohuur Sandefjord

Plaats Sandefjord (40.600 inwoners in 2008) gelegen in de provincie Vestfold in Zuid-Noorwegen – door Sandefjordsfjord. De stad ontving haar handelspartners rechten in 1845, en de belangrijkste middelen van bestaan van de stad op het moment dat de scheepvaart en de walvisvaart. Vandaag Sandefjord nog een maritieme stad, maar de walvisvangst wordt vervangen met de industrie en het bedrijfsleven. Vanuit de haven is de veerboot verbinding met Stromstad in Zweden.

Sandefjord is misschien het best bekend als een zomerse stad, en tussen de schiereilanden Østerøya en West Ijsland zijn alle 146 km lange kustlijn met prachtige stranden, cabine en camping.

De stad is rijk aan herinneringen aan de Vikingen en de Bronstijd. Een belangrijke toeristische attractie is het Historical Park Gokstadhaugen – waar Gokstadschip werd opgegraven in 1880 (en het is nu te bezichtigen in het Vikingschip Museum in Oslo ).

Andere bezienswaardigheden zijn Sandefjord Brygge kapel geopend in 2004 (en mogelijk enige drijvende Europa’s kerk), Bjerg Street (een van de oudste nog bestaande woongebieden – met wit geschilderde idyllische houten huizen uit het begin van 1800), Zwembad park – met de sculptuur “Poseidon” De Whaling Museum en de Walvisvaart Monument uit de jaren 1950 (zoals vermeld bij de haven).

Sandefjord – Torp Airport ligt op 10.4 kilometers ten noorden van het centrum.