Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stathelle

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stathelle zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stathelle mini-gids

Stathelle
Autohuur Stathelle

Het stadje is Stathelle Bamble gemeente – provincie Telemark – ca. 160 km ten zuidwesten van Oslo. Stathelle heeft ongeveer 8000 inwoners (2008), en is waar Langesund gebied, Frierfjord en Eidangerfjord – komt op het binnenste deel van Langesund schiereiland.

Brevik Bridge (snelweg 354) en Grenland Bridge (E18) bevindt zich vlak naast Stathelle.

Het historische centrum van Stathelle is een toeristische attractie, met zijn smalle straatjes en houten huizen uit de jaren 1830. Er is ook een goed winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels, en in het westelijke uiteinde van Brevik brug ligt “Brotorvet Shopping Centre” – met een totaal van 43 winkels en restaurants.

Anders Stathelle een populaire plek voor recreatie als varen en vissen, en er is goed zwemmen in de zomer.

In Bamble gemeente St. Olav’s Church, die een bezoek waard is. Hier ziet u de ruïnes van een oude middeleeuwse kerk uit 1150, en een kleine zijkapel – Mariakapel – is open voor het publiek het hele jaar door.

De naburige stad Langesund is het topje van het schiereiland Langesund – 6,6 km ten zuidoosten van Stathelle.Hier kunt u een bezoek Bamble Coastal Museum (in een getande houten gebouw uit 1700) – die de wijk maritieme geschiedenis van de visserij, scheepsbouw en scheepvaart documenten. Het museum heeft ook een tentoonstelling van schilderijen en kunstnijverheid.

Quality Hotel & Resort te snijden boerderij in de zee is het water ook een groot park, dat is een attractie voor het hele gezin. Er zijn glijbanen, zwembad, whirlpool en sauna.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sandefjord – Torp, gelegen op 55 km ten noordoosten van Stathelle.