Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stjørdal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stjørdal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stjørdal mini-gids

Autoverhuur Stjørdal
Autohuur Stjørdal

Stjørdal is een stad met ca. 11.000 inwoners (2010) – dat gelegen is in het zuiden van Nord-Trøndelag – 33 km ten oosten van Trondheim. Stjørdal heeft de status van stad sinds 1997, en is een belangrijk handelscentrum voor de regio.

De ontdekking van rotstekeningen uit het stenen tijdperk op verscheidene plaatsen in Stjørdal – met inbegrip van door Hegra – toont aan dat mensen hebben hier al heel lang wonen, en in de Middeleeuwen waren er verschillende grote boerderijen hier. Neiging om bydannelse ontstond echter tot de jaren 1700, toen ambachtslieden en handelaren begonnen om hier te verplaatsen.

Onder de historische bezienswaardigheden – in aanvulling op rotstekeningen velden – vinden we de ruïnes van Steinvikholm kasteel, gebouwd in 1530 als een verblijfs-en fort voor de laatste katholieke aartsbisschop van Noorwegen. Anders Hegra kasteel (ook wel Ingstad Kleiva vervolg) genoemd. Het werd opgericht in de nasleep van de unie in 1905, als een verdediging tegen mogelijke aanval Zweden.

Stjørdals oudste gebouw is Stjørdal kerk, gebouwd in de late 1000’s. Het is ook volledig bewaard gebleven oudste stenen gebouw van Noorwegen.

Een grote trekpleister van een andere soort is Stjørdal rivier, die wordt beschouwd als een van de beste zalm, de Mid-Noorse rivieren.

Een van de grootste luchthavens, Luchthaven Trondheim – Trondheim Airport, gelegen op 3 km ten zuiden van de stad ..