Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tønsberg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tønsberg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tønsberg mini-gids

Tønsberg
Autohuur Tønsberg

Tønsberg is een gemeente gelegen in Vestfold provincie, en in het oosten, de kustlijn van de Oslo Fjord. De stad zelf heeft ongeveer Tønsberg. 40.000 inwoners (2010), en is het bestuurlijk centrum van Vestfold en de belangrijkste markt van de stad.

Tønsberg werd opgericht in het jaar 871 en is de oudste stad van Noorwegen. Het heeft verschillende historische bezienswaardigheden – met inbegrip van Castle Rock, dat is de grootste ruïne park. Er is ook Slottsfjelltårnet opgenomen in steen uit 1888, landmark van de stad. Daarnaast zijn er ruïnes van middeleeuwse kasteel Tunsberghus, die het grootste fort in de jaren na 1200.

Aan de voet van Castle Rock is Slottsfjell Museum, dat Vestfold de geschiedenis presenteert met de nadruk op de zee-en walvisvaart.

Andere bezienswaardigheden zijn onder TønsbergTønsberg kathedraal uit 1858, Sem kerkje uit de 1100S,   Haugar Art Museum (met een tentoonstelling van hedendaagse Noorse kunst) – en de moderne bibliotheek, die werd Noorse stijging van de staalprijs in 1993 – en die is gebouwd op de ruïnes van het klooster van St. Olav oud uit de 1100S.Deze zijn zichtbaar in de bibliotheek kelder.

Tønsberg is een populair vakantieoord in de zomer en heeft een prachtige kustlijn, prachtige stranden, de jachthaven en gevarieerd uitgaansleven. In het centrum is ook “Farmandstredet” – een van de grootste winkelcentra met 126-winkels.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sandefjord – Torp, ligt 25 km ten zuidwesten van Tønsberg.