Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kharkov

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kharkov zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kharkov mini-gids

Autoverhuur Kharkov
Autohuur Kharkov

Kharkov (Oekraïne: Kharkiv) is het land de tweede grootste stad met 1,5 miljoen inwoners (2007), en is gelegen in het noordoosten van Oekraïne. De stad is het administratieve centrum van de provincie oblast Charkov, en het land van de belangrijkste industriële en culturele centrum. Bovendien, de stad is een belangrijk knooppunt.

Kharkov werd opgericht in 1654 en is gelegen aan de samenvloeiing van Kharkiv, Lopan en Udy voldoen. De stad is rijk aan architectonische bezienswaardigheden en enkele interessante musea in de onderwerpen geschiedenis, kunst, natuur en literatuur.

De oude stad is een toeristische attractie van St. Basil – de kathedraal uit 1689, die de oudste steinbygingen in Kharkov. Er is ook de kerk Ozeryanskaya vanaf 1896 in het gebied.

Een andere belangrijke toeristische attractie in de stad is 750 meter lang Svobody Square (Plein van de Vrijheid) met Lenin Monument huizen en de industrie.

Anders, de stad biedt goede winkels en leuke cafes en restaurants. Kharkov ook de dierentuin en Planetarium – die grote attracties voor de hele familie.

Luchthaven van de stad – Kharkov Osnova International Airport – ligt 14 km ten zuidoosten van het centrum.