Autoverhuur Oekraïne

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oekraïne

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oekraïne zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oekraïne mini-gids

Autoverhuur Oekraïne
Autohuur Oekraïne

Oekraïne is in Oost-Europa en heeft 45,7 miljoen inwoners (2009). Het land grenst aan RuslandWit-RuslandPolenSlowakijeHongarijeRoemenië en Moldavië, en heeft ook kustlijn aan de Zwarte Zee en de Zee van Azov in het zuiden.Het landschap in Oekraïne bestaat uit vruchtbare vlakten, steppen en vlaktes. De enige bergketen in het westen, waar de hoogste piek is Hoverla (2061 m).

Het land is meestal een gematigd klimaat, met de minste neerslag in het oosten en zuidoosten. Echter, een mediterraan klimaat aan de kust van de Krim-schiereiland in het zuiden.

De hoofdstad Kiev is centraal gelegen in het noordelijke deel van het land – door de rivier de Dnepr. Kiev heeft 2,7 miljoen inwoners (2009) – en een aantal toeristische attracties. Er is zo’n   musea, een planetarium, opera, theaters en botanische tuinen en dierentuinen.Cave klooster, opgericht in 1015, en de Hagia Sophia kathedraal uit de jaren na 1200 behoren tot de meest populaire attracties in de stad. Deze zijn ook vermeld als een UNESCO World Heritage List.

Andere belangrijke steden in Oekraïne Kharkiv, Dnipropetrovsk, Odessa en Lviv Zaporizhzhia.

Odessa is ook het land de meest populaire badplaats.

De belangrijkste luchthaven in Oekraïne Boryspil International Airport, ligt 30 km ten oosten van de hoofdstad Kiev.

Boek een huurauto in Oekraïne tot een gegarandeerde lage prijs. De genoemde prijzen worden vergeleken van verschillende bedrijven en bevat de benodigde verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers.