Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Amstetten

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Amstetten zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Amstetten mini-gids

Amstetten
Autohuur Amstetten

Amstetten ligt ten noorden van Oostenrijk, vlakbij de rivier de Ybbs die uiteindelijk aan op een na grootste van Europa rivier de Donau.De stad ligt 50 kilometer ten zuidoosten van Linz en ongeveer 130 km ten zuidwesten van Wenen. Amstetten werd opgericht in 996 en in 2006 de bevolking van de stad meet 25 000

Amstetten is in een van de gebieden in Oostenrijk waar veel cider produceert. De grootste particuliere volkenkundig museum dat zich richt op de productie van cider, is in Amstetten. Mostviertler Bauer Museum werd opgericht door Anton Distelberger aan de geschiedenis van cider te behouden. De meer dan 17   000 objecten zijn te bezichtigen, waarbij bezoekers een inzicht in hoe de werknemers de productie cider.Lokalbahn is ook iets dat moet je ervaren, en elke zondag zijn er rondleidingen door het historische locomotieven tussen Amstetten en Gerstetten.

Amstetten heeft geen vliegveld, maar er zijn vluchten naar steden in de buurt. Het vliegveld in Linz is de dichtstbijzijnde.