Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dornbirn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dornbirn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dornbirn mini-gids

Dornbirn
Autohuur Dornbirn

Dornbirn is een stad die volledig is gelegen in het westen van Oostenrijk, waar het land grenst aan Zwitserland en Duitsland. In 2007, de bevolking gemeten op bijna 46   000, waardoor de stad de grootste in de deelstaat Vorarlberg.Hoewel er sprake is van een gemeenschap hier voor meer dan 1000 jaar, Dornbirn niet de status van stad tot 1901.

Stedelijk landschap wordt gekenmerkt door zowel eeuwenoude gebouwen en moderne architectuur. Een goede manier om de standpunten van de stad te krijgen is om een reis te nemen naar de piek Karre met behulp van een moderne kabelbaan. Op de top is er een restaurant met panoramische ramen die verder gaan de berg af.Naast musea zijn er mogelijkheden voor uitstapjes naar de Alpen de natuur. Dornbirn is de grootste tekstilindustriby Oostenrijk, en elk jaar de textiel-beurzen in de stad.

De dichtstbijzijnde luchthaven is in Hohenems ongeveer 8 km ten zuiden van Dornbirn, en draagt de naam Hohenems Dornbirn-Airport.