Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Salzburg Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Salzburg Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Salzburg Luchthaven mini-gids

Salzburg Luchthaven
Autohuur Salzburg Luchthaven

Luchthaven Salzburg (SZG), ook wel bekend als WA Mozart Airport na Mozart geboren in Salzburg, gelegen 3.1 km van de stad en 2 km van de grens met Duitsland. De luchthaven is verbonden met het openbaar vervoer in de stad, bus nummer 2 rijdt elke 10 minuten. De shuttle, Sunny cars, Hertx, Avis, Budget, Mega Drive, Sixt en de Blue Box zijn autoverhuur bedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven, gelegen op de eerste verdieping van het grote parkeerplaats.

In 2009 bezochten 1.553.554 passagiers het vliegveld van Salzburg, een derde van deze voorwaarden van chartervluchten. Salzburg is een zeer populaire bestemming voor winter skiën, en een terminal 2 serveert alleen chartervluchten en is alleen op zaterdag open. De luchthaven was al geopend in 1910.

De selectie van zowel cafes, bars, restaurants en winkels op de luchthaven van Salzburg is goed. Ikarus restaurant is een gastronomisch restaurant in de eerste klasse in de drager 7, moet dit vooraf worden gereserveerd. Er zijn verschillende hotels in de buurt, een van hen is het Star Inn Hotel Salzburg Airport.