Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Salzburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Salzburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Salzburg mini-gids

Salzburg
Autohuur Salzburg

Salzburg is de vierde grootste stad van Oostenrijk en is gelegen op de grens met Duitsland in het westen.De stad is de hoofdstad van Salzburg, en de bevolking werd in 2007 gemeten net iets meer dan 150   000.Salzburg is een oude stad met de kerken en bezienswaardigheden uit de barok, en in 1996 het historische stadje op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

Veel reizen naar Salzburg in de winter als gevolg van de Alpen paden, maar ook in de zomer komt, veel van de beoordelingen van de charmante oude stad. WA Mozart werd geboren in Salzburg in 1756, en vandaag is het huis waar hij opgroeide een museum dat veel bezoekers trekt. Salzburg wordt beschouwd als een centrum van cultuur als muziek en theater en heeft sinds de Middeleeuwen, festivals en festivals gehouden. Salzburg Festival is een wereldberoemd festival van opera’s en toneelstukken.

De luchthaven in Salzburg, WA Mozart Airport is de tweede grootste luchthaven in Oostenrijk.De locatie is ongeveer 3 km buiten de stad.