Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Weiz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Weiz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Weiz mini-gids

Weiz
Autohuur Weiz

Weiz is gelegen in de provincie Stiermarken in Oostenrijk, en in 2006 de bevolking gemeten op iets meer dan 9000Het ligt ten oosten ligt ver, op korte afstand het binnenland, ten westen van de grens met Hongarije. Door zijn grootte, kan het moeilijk zijn om te zien op een kaart, maar het is het vinden van het midden van de driehoek tussen Kapfenberg, Hartberg, en de tweede grootste stad van Oostenrijk Graz.

De meest beroemde bezienswaardigheid in Weiz is Weizbergkirche. Dit is een prachtige kerk, die vaak wordt afgebeeld op ansichtkaarten van de stad. De huidige kerk verving een oude kerk in 1700 naar verluidt te wijten aan gebrek aan licht. De oude kerk zal zijn verheven, zelfs vóór het jaar 1100 en zijn gerenoveerd en verbouwd is meerdere malen. Andere prachtig uitzicht op de kerk Taborkirche en diverse grotten.

De gemakkelijkste manier om vliegen naar Weiz is om te landen in Graz. De luchthaven officiële naam is Graz Thalerhof-Flughafen en ligt op ongeveer 30 km ten zuidwesten van Weiz.