Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Wels

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wels zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wels mini-gids

Wels

Autohuur Wels

Wels is een prachtige stad die het noordwesten heeft een locatie in Oostenrijk .Wels behoort tot de deelstaat Opper-Oostenrijk en in 2008 de bevolking werd gemeten op ongeveer 58   000.De stad ligt 25 km ten zuidwesten van de derde grootste stad van Oostenrijk Linz. Wels is gelegen enige afstand van de Duitse grens in het westen en noordwesten, en het is ongeveer dezelfde afstand van Wels naar de Tsjechische Republiek , dat grenst aan Oostenrijk in het noorden.

Wels is een geweldige stad om te bezoeken, zowel als gevolg van de musea en dierentuinen, maar ook omdat het gebied een stad was al in de Romeinse tijd. Wels was het recht op Romeinse stad rond het jaar 120 onder de naam Ovilava, en op dat moment was de bevolking van 18   000.De stad verloor belang na geval van Roman, maar kwam in het verhaal weer in de Middeleeuwen. Deze keer vormde de stad een commercieel centrum en Wels ontvangen de status van stad in 1222

Er is een kleine luchthaven in Wels, maar het is alleen voor civiele vliegtuigen. De passagier kan reizen naar Linz.

Nederlands