Autoverhuur Tsjechische Republiek

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tsjechische Republiek

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tsjechische Republiek zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tsjechische Republiek mini-gids

Autoverhuur Tsjechische Republiek
Autohuur Tsjechische Republiek

Tsjechië ligt in Midden-Europa en heeft 10,2 miljoen inwoners (2009). Het land wordt begrensd door Duitsland, SlowakijePolen en Oostenrijk.

Het landschap van de Tsjechische Republiek is gevarieerd en wordt over het algemeen onderverdeeld in de twee historische regio’s Bohemen en Moravië. Bohemen in het westen met de rivier de Vltava (Moldau) en Labe – en wordt omringd door bergen. Het hoogste punt hier – Sn?žka – is 1602 m. Moravie in het oosten wordt gekenmerkt door heuvels en de rivier de Morava loopt hier. Anders heeft het land grote gebieden van duidelijke landschap.

Tsjechische Republiek, het klimaat – met koude winters en hete zomers.

De hoofdstad Praag is ook het land de grootste stad met 1,2 miljoen inwoners (2008).Praag is centraal gelegen in de Tsjechische Republiek – aan de rivier de Vltava (Moldau). De stad heeft vele mooie en indrukwekkende gebouwen, en de belangrijkste toeristische attracties van Praag Old Town – “Stare Mesto” – uit de jaren 1200, Hradcany met de Praagse Burcht en de St. Vitus kathedraal, de Karelsbrug, het Wenceslasplein en de Joodse wijk.

Andere belangrijke steden in Tsjechië: BrnoOstrava, Zlín, Pilsen en Pardubice.

Het land is de belangrijkste luchthaven Ruzyne International Airport, ligt 17 km ten westen van Praag.Dit is ook de grootste luchthaven in Centraal-en Oost-Europa.

Goedkope Autoverhuur in de Tsjechische Republiek door Autohurengids.nl en ontdek de beste manier om de Tsjechische Republiek te verkennen. Autohurengids.nl biedt huurauto’s voor elk budget van kleine auto’s als de Peugeot 107 en de Golf om meer grote, luxe auto’s zoals de Volkswagen Passat en de Mercedes E200.