Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Islamabad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Islamabad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Islamabad mini-gids

Autoverhuur Islamabad
Autohuur Islamabad

Islamabad is de hoofdstad van Pakistan en is gelegen in het noordoosten, richting de grens met India.De stad werd gebouwd aan het begin van de jaren 1960 tot de hoofdstad van Karachi vervangen. Islam betekent “islamitische stad ‘en de bevolking werd in 2009 geschat op meer dan 1.700.000, maken de stad tot de 10e grootste in Pakistan. Stadsregio is de 3e grootste in het land en is ongeveer 4 500 000

Islamabad is een zeer groene en schone stad met een ordelijke straat roosters. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is de prachtige moskee Faisal is de 6 grootste moskee in de wereld en heeft circa 120.000 gelovigen. De hele familie kan genieten van een bezoek aan de dierentuin Zoo Islamabad met meer dan 300 dieren, en Fatima Jinnah Park is een van de grootste parken van Zuidoost-Azië. Taxila ligt net buiten de stad en heeft een van de oudste universiteiten van de wereld en een museum.

Benazir Bhutto International Airport ligt op ca. 8 km van het stadscentrum en is de 3 grootste luchthaven.