Autoverhuur Pakistan

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pakistan

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pakistan zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pakistan mini-gids

Autoverhuur Pakistan
Autohuur Pakistan

Pakistan is een dichtbevolkt land (176,2 miljoen inwoners in 2009) in Zuid-Azië. Het heeft een 1046 km lange kustlijn langs de Arabische Zee, en heeft ook een gemeenschappelijke grens met IndiaChina, Afghanistan en Iran.

Pakistan heeft twee officiële talen: Urdu en Engels.

De rivier de Indus, die door de meeste provincies van Pakistan, het land “hoofdader” – en het doen van een groot deel van de grond zeer vruchtbaar.Anders wordt de natuur soms dramatische schommelingen – met uitersten Himalaya (’s werelds hoogste bergketen) met de eeuwige sneeuw in het noordwesten, en zeer droge woestijn gebieden in het zuidoosten (Cholisthan / TAR) en West (Baluchistan). Twee van ’s werelds hoogste pieken zijn in Pakistan: Mt. K2 (8.611 m) en Nanga Parbat (8,125 m).

Het klimaat in Pakistan gjennongående is subtropisch, met een relatief grote temperatuurverschillen. De hoogste temperatuur ooit gemeten in Azië (52 graden C) werd enkele jaren geleden gemeten in de stad Jacobabad. Anders wordt de variabele moesson seizoen sterk af van zowel de temperatuur en neerslag voorwaarden.

De havenstad Karachi, die tot de jaren 1960, was de Pakistaanse hoofdstad, is een enorme metropool met ongeveer 12 miljoen inwoners.Andere belangrijke steden zijn Lahore (6,5 miljoen), Faisalabad (2,6 miljoen) en Rawalpindi (1,8 miljoen).In 1959 werd besloten een nieuwe hoofdstad te bouwen, en in de loop van de jaren 1960 was Islamabad (ca. 900.000 inwoners) klaar om te verhuizen.

grootste luchthaven van Pakistan is Jinn International Airport in Karachi. Andere belangrijke internationale luchthavens in Lahore, Islamabad en Peshawar.

Autohurengids.nl biedt huurauto’s in de steden Karachi, Islamabad en Lahore.Zoek voor huurauto’s in de zoekmachine en sta versteld van de lage prijzen.

Autoverhuur bestemmingen