Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Karachi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Karachi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Karachi mini-gids

Autoverhuur Karachi
Autohuur Karachi

Karachi is gelegen aan de zuidelijke kust van Pakistan, grenzend aan de Arabische Zee.Tot het begin van de jaren 1960, Karachi de hoofdstad van Pakistan, maar de status die aan de nieuw gebouwde stad van Islamabad. Karachi is het land de grootste stad en belangrijkste haven van Pakistan. In 2010 werd de stad uitgeroepen tot een van de grootste steden met een bevolking van ongeveer 15 000 000

Er is veel te doen in Karachi, omdat de stad te bieden heeft verleidelijke stranden, uitstekende winkels en vele attracties. Het Nationaal Museum van Pakistan, kan men leren over de geschiedenis van het land door middel van voorwerpen en documenten, en Bhambore is een historisch gebied waar wordt aangenomen dat de oude kuststad Debul lag rond 800 ADKr. Karachi Zoological Gardens bestaat uit een moderne dierentuin met flamingo’s, apen, krokodillen en herten en diverse botanische tuinen. Festivals zoals de jaarlijkse Music Festival en het Kara Film Festival elk jaar gehouden.

Jinnah International Airport is het grootste vliegveld in Pakistan en ligt op ca.. 15 km buiten Karachi.