Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lima

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lima zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lima mini-gids

Autoverhuur Lima
Autohuur Lima

Lima – de hoofdstad van Peru – gelegen aan de kuststrook van het land op de Stille Oceaan.Met goede en meer dan 8 miljoen inwoners, is ook het land de grootste stad. Lima werd reeds opgericht in 1535, en er zijn nog steeds intact gebouwen in de oude stad van 1500 – en 1600.

In aanvulling op het historische centrum van Lima, die is op de UNESCO World Heritage List sinds 1988, zijn er vele musea en expositieruimtes in de stad. Een van de meest populaire is   het archeologisch museum complexe Huaca Juliana (Huaca Pucllana), die de Peruaanse oldtidskultur documenten.Anders, de volgende musea zijn: Museo Nacional de Historia del Arqueologia e Antropologie Peru, Museo de la Nación en het Museo Larco. Bovendien heeft de stad een aantal interessante musea.

Naast de historische sites hebben een grote stad zoals Lima, natuurlijk, heel veel te bieden – blah. Een brede selectie van restaurants en uitgaansgelegenheden, alsmede diverse grote warenhuizen. En in de onmiddellijke nabijheid van de stad – vooral ten zuiden van de stad – er zijn ook schitterende stranden.

De belangrijkste luchthaven van Peru’s heet Jorge Chavez International Airport, en is gelegen in Callao – ca. 11 km ten westen van Lima.