Autoverhuur Peru

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Peru

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Peru zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Peru mini-gids

Autoverhuur Peru

Autohuur Peru

Peru is Zuid-Amerika, en heeft kustlijn langs de Stille Oceaan in het westen. Het land heeft 29,5 miljoen inwoners (2009) en wordt begrensd door Ecuador , Colombië ,Chili , Brazilië en Bolivia.

Het landschap bestaat uit vlakten langs de kust naar het westen, het Amazone regenwoud in het oosten – evenals de Andes, die zich uitstrekt in het hele land van noord naar zuid. De hoogste berg is Huascarán, ligt 6768 meter boven de zeespiegel

Lake Titicaca is gelegen op de grens tussen Peru en Bolivia in het noorden – in de Andes. Dit meer is vol 3812 meter boven de zeespiegel en is een belangrijke toeristische attractie.

Peru heeft een tropisch regenachtige klimaat in het oosten – met meer dan 25 graden Celsius gedurende het hele jaar. In het westen heeft het woestijnklimaat – droge, warme dagen. Als een curiositeit kan worden vermeld dat de woestijn stad Ica in Peru niet over regen gezien voor 400 jaar.

De hoofdstad Lima ligt aan de westkust, en heeft 8 miljoen inwoners in de stadsregio.Lima is een belangrijk transportknooppunt en het land de belangrijkste economische en culturele centrum. oude stad Lima zijn genoteerd op de UNESCO World Heritage List, en de stad heeft diverse musea, parken en monumenten.

Lima is gelegen net buiten de voorstad van Callao – die het land is de belangrijkste zeehaven.

Andere belangrijke steden in Peru zijn: Arequipa, Trujillo en Chimbote.

Het land is de belangrijkste luchthaven van de Aero Puerto Jorge Chavez International, gelegen op 15 km ten noordwesten van de hoofdstad.

Autohurengids.nl verhuurt auto’s in Peru en de steden van Iquitos en Lima.

Populaire bestemmingen

Nederlands