Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dantzig Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dantzig Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dantzig Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Dantzig Luchthaven
Autohuur Dantzig Luchthaven

Dantzig Lech Wa??sa Airport ligt ongeveer 12 km ten westen ten noordwesten van Dantzig, op 10 km van Sopot, op 23 km van Gdynia. De luchthaven is vernoemd naar de voormalige president van Polen Lech Walesa. Er zijn regelmatige bus tussen de luchthaven en Dantzig. Op de luchthaven vindt u een autoverhuurbedrijf Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Auto?wiat – Polska, Nationaal en Dollar.

In 2006 1.249.780 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Van Dantzig Lech Wa??sa, een reis naar 28 verschillende bestemmingen in Europa, ongeveer 15 van deze zijn in het Verenigd Koninkrijk of Duitsland. Alle 22 verschillende luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven.

Dantzig Lech Wa??sa Airport beschikt over vier verschillende bars, cafes en restaurants en een goede selectie van de belastingvrije zone en andere winkels. Andere faciliteiten, een bank, postkantoor, reisbureau, eerste hulp, VIP-lounge en een baby / familiekamer.