Autoverhuur Polen

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Polen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Polen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Polen mini-gids

Polen

Autohuur Polen

Polen ligt in Centraal-Europa en heeft 38,4 miljoen inwoners (2009). Het land heeft kustlijn aan de Baltische Zee in het noorden, grenzend aan de landen Duitsland ,Oekraïne , Wit-Rusland , Rusland (enclave Kaliningrad), Litouwen , de Tsjechische Republiek en Slowakije .

Het land is grotendeels laagland met vlaktes, valleien, bossen en meren.Zuid-en Zuidoost   het land het landschap gekenmerkt door bergen – waar de hoogste top is Rysy, dat is 2499 m.Wisla, het land is de belangrijkste en langste, en diverse grote steden in Polen ligt op dit.

Polen ligt in het grensgebied tussen het gematigde klimaat in het oosten, en de maritieme gematigde klimaat regen in het westen. Er zijn ten minste neerslag in het voorjaar.

De hoofdstad Warschau is gelegen aan beide zijden van de rivier de Wisla in de centrale delen van het land en heeft 1,7 miljoen inwoners (2009).Warschau is de grootste stad – en de politieke, culturele en economische centrum. De stad is ook een belangrijk knooppunt. Warschau heeft interessante musea en theaters, opera, zoölogische en   botanische tuin.Old Town is ook vermeld als een UNESCO World Heritage List.

Andere grote steden in Polen is LOD’s , Krakau , Wroclaw , Poznan , Dantzig en Szczecin .

Dantzig en Gdynia in de belangrijkste havens van het noorden van Polen.

De belangrijkste luchthaven van Polen is de internationale Warschau Frederic Chopin Airport , gelegen op 10 km ten zuiden van de hoofdstad.

Nederlands