Autoverhuur Polen

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Polen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Polen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Polen mini-gids

Polen
Autohuur Polen

Polen ligt in Centraal-Europa en heeft 38,4 miljoen inwoners (2009). Het land heeft kustlijn aan de Baltische Zee in het noorden, grenzend aan de landen Duitsland,OekraïneWit-RuslandRusland (enclave Kaliningrad), Litouwende Tsjechische Republiek en Slowakije.

Het land is grotendeels laagland met vlaktes, valleien, bossen en meren.Zuid-en Zuidoost   het land het landschap gekenmerkt door bergen – waar de hoogste top is Rysy, dat is 2499 m.Wisla, het land is de belangrijkste en langste, en diverse grote steden in Polen ligt op dit.

Polen ligt in het grensgebied tussen het gematigde klimaat in het oosten, en de maritieme gematigde klimaat regen in het westen. Er zijn ten minste neerslag in het voorjaar.

De hoofdstad Warschau is gelegen aan beide zijden van de rivier de Wisla in de centrale delen van het land en heeft 1,7 miljoen inwoners (2009).Warschau is de grootste stad – en de politieke, culturele en economische centrum. De stad is ook een belangrijk knooppunt. Warschau heeft interessante musea en theaters, opera, zoölogische en   botanische tuin.Old Town is ook vermeld als een UNESCO World Heritage List.

Andere grote steden in Polen is LOD’sKrakauWroclawPoznanDantzig en Szczecin.

Dantzig en Gdynia in de belangrijkste havens van het noorden van Polen.

De belangrijkste luchthaven van Polen is de internationale Warschau Frederic Chopin Airport, gelegen op 10 km ten zuiden van de hoofdstad.

Auto Huren kan geboekt worden via ons in drie eenvoudige stappen in de zoekmachine hierboven. Prijzen voor autohuur in Polen is nog nooit goedkoper. De zoekmachine haalt tarieven van verschillende bedrijven en geeft de beste prijs.