Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Katowice Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Katowice Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Katowice Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Katowice Luchthaven
Autohuur Katowice Luchthaven

Katowice International Airport (KTW) is gelegen in Pyrzowice ongeveer 34 km ten noorden noordwesten van Katowice in Polen. Er is een busdienst tussen Katowice en de luchthaven. Alle 12 verschillende auto bedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven, met inbegrip van Dollar, Budget, Dollar, 24 en Incar Silvercar.

Katowice Airport heeft twee terminals, waarvan de laatste werd voltooid in 2007 gerenoveerd. Een terminal bedient routes binnen het Schengengebied, de andere buiten de Schengen. Het wordt geserveerd met meer dan 40 verschillende luchtvaartmaatschappijen, Wizz Air is de reizen naar de meeste bestemmingen.
De belangrijkste basis voor de Wizz Air, LOT Polish Airlines.

De selectie van winkels, cafes, bars en restaurants zijn goed. Andere faciliteiten, een bank, postkantoor, baby / familiekamers, eerste hulp en reisbureaus. Een van de meest nabijgelegen hotels zijn gelegen op ongeveer 1 km van de luchthaven, Hotel Wilga.