Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rzeszow

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rzeszow zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rzeszow mini-gids

Autoverhuur Rzeszow
Autohuur Rzeszow

Rzeszow gelegen langs een oude handelsroute. De stad werd een stad in 1354 Een van de bezienswaardigheden in de stad zijn Lubomirski Palace, de woonplaats van de adellijke familie van Lubomirski voor meerdere eeuwen. Vandaag zijn er rechter hier. In de oude stad zijn twee synagogen, het kleine uit 1700, en de grote van de jaren 1800, dat werd hersteld na 2 De Tweede Wereldoorlog. Uit de markt kunt u in een tunnel gaat onder het maaiveld, die is uit 1700. Pipe Podziemna zoals het wordt genoemd, is enkele kilometers lang en verbindt verschillende kelders samen. Het klimaat is gematigd in Rzeszow, met hete zomers en koude winters blies jong. De gemiddelde temperatuur is 18-19 graden in de zomer, en -2 tot 0 in de winter.

Rzeszow heeft een luchthaven, Rzeszow-Jasionka, terwijl de grootste luchthaven, gelegen op acht kilometer van het centrum.