Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Warschau

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Warschau zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Warschau mini-gids

Warschau
Autohuur Warschau

Warschau is de hoofdstad van Polen. Gelegen aan de rivier de Wisla in het midden van Polen. Warschau heeft ongeveer. 1,7 miljoen inwoners, ca. 2,4 miljoen met de voorsteden.

Warschau is een stad met een rijke cultuur, met vele theaters, musea en opera. Ca. 80% vernield werden tijdens de tweede De Tweede Wereldoorlog, maar het middeleeuwse centrum van de stad is herbouwd. Oude stad, die haar oorsprong uit de 1400’s UNESCO World Heritage List heeft. Het heeft nog steeds restanten van de oude stadsmuur. Het was in het getto van Warschau was. Tussen het plein en het kasteel is de gotische kathedraal uit de in januari 1300. Het Koninklijk Paleis, het rode gebouw van de 1300-eeuwse koninklijke residentie in 1569, en was voorzitter van de huisvesting 1944. Dit prachtige Wilanowpalasset is een barok paleis dat werd gebouwd op 160-nummer voor koning Jan II. Hij is een van de grootste paleizen in Europa, en heeft een grote kunstcollectie. Warschau heeft vele festivals, van Mozart Festival, het Film Festival en de joodse cultuur.

Warschau Airport, Fryderyk Chopin Ok?cie is 11 km voor het centrum van Warschau in het zuidwesten.