Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Albufeira

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Albufeira zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Albufeira mini-gids

Autoverhuur Albufeira
Autohuur Albufeira

Albufeira ligt 30 km ten noordwesten van Faro in de Algarve in het zuiden van Portugal. 20.000 inwoners wonen in de vissershaven die is een van de beste resorts van Portugal.

Albufeira staat bekend om zijn stranden en een schilderachtige oude stad met smalle straatjes en witte huizen. Op het strand biedt de kleurrijke vissersboten contrast met de blauwe zee. De vissers nog steeds visserij voor de kust de stranden als ze gedaan hebben voor een honderd jaar, naast toeristen genieten van de zon. Op de stranden van Albufeira, kunnen de bezoekers staan op waterskiën, windsurfen, te vissen of paardrijden. Albufeira heeft een levendig nachtleven op “The Strip”. Vanaf het strand zijn er goed uitzicht over de stad en de kliffen van Albufeira. Andere bezienswaardigheden zijn de grot in Xorino, dat was een schuilplaats van de 1300’s. Met de auto kunt u ook bereiken “het einde” Cabo Sao Vicente, uiterste zuidwesten van Europa.

De luchthaven van Faro ligt op 26 kilometer van Albufeira.