Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alcobaca

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alcobaca zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alcobaca mini-gids

Autoverhuur Alcobaca
Autohuur Alcobaca

Alcobaça ligt 80 km ten noorden van Lissabon in de provincie Estremadura Portugal. De stad heeft 15.000 inwoners, terwijl de voorsteden zijn 55.000 inwoners.Alcobaça is opgegroeid tussen de valleien van de rivieren Alcoa en Baca, die ook naam gaf aan de stad.

Alcobaça is bekend om zijn beroemde cisterciënzer klooster van Santa Maria, de grootste kerk van Portugal. De abdij is op de UNESCO-lijst van Wereld Cultureel en natuurlijk erfgoed. Het werd oorspronkelijk gesticht door Dom Afonso Henriques, de eerste koning van Portugal, in 1152 Hier is het oudste koninklijke tombes van Portugal, met inbegrip van het graf van koning Peter de Eerste en zijn minnares, Ines de Castro. Toen Napoleon’s troepen het land binnenvielen in 1810, werd de abdij ontdaan van al haar historische schatten, waaronder zijn beroemde bibliotheek. Het klooster gespannen over een groot gebied, en de landbouw werd geïntroduceerd.Dit leidde tot Alcobaça vandaag is een van de grootste producenten van groenten Portugal. De regio’s keuken staat bekend om haar snoepjes, de meest bekende isPao de lo cake.

Aeroporto de Lissabon Portela Airport is 86 km van het centrum Alcobaça.