Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Almada

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Almada zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Almada mini-gids

Autoverhuur Almada
Autohuur Almada

Almada is verbonden met een brug die de rivier kruist naar Lissabon. Van de belangrijkste haven Cacilhas er boot naar Lissabon.

In het zuidelijke einde van Christus de brug het standbeeld van Christo Rei Zie, die werd gebouwd in 1959. Almada heeft enkele van de beste standpunten van Lissabon: Christusbeeld, het kasteel en de kabelbaan die gaat naar Boca do Vento. Voorheen, Almada een populaire plek voor de rechter, die heeft ook meer orders staatsbedrijven woningen die nog goed bewaard gebleven in de wijk te bouwen. Almada heeft zijn eigen leven, en is een stad op zichzelf, die onafhankelijk is van Lissabon. Hier is een theaterfestival gehouden. Costa da Caparica, met lange zandstranden maken deel uit van de gemeente. De stad keuken is ook vermeldenswaard, in het bijzonder visrecht caldeiradas.

Vluchten naar Lissabon Aeroporto da Portela, ligt elf kilometer van het centrum Almada.