Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Beja

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Beja zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Beja mini-gids

Autoverhuur Beja
Autohuur Beja

Beja ligt in het binnenland gelegen, 135 kilometer ten zuidoosten van Lissabon. Beja is in de buurt van het nationale park Parque Natural do Vale do Guadiana. Hier is een Portugese militaire basis. 23.000 mensen wonen in het centrum, terwijl de buitenwijken met 35.000 inwoners wonen in Beja.

Beja was een belangrijke stad zo vroeg in de oudheid en de Romeinse keizer Julius Caesar de stad van Pax Julia 48 e-Kr. Op de top van een heuvel staat een kasteel, dat was in de jaren 1300 gebouwd onder koning Diniz heerschappij over de ruïnes van een Romeins fort. Het heeft een toren in marmer, met zijn 40 meter is de hoogste van Portugal. Vandaag het kasteel herbergt een kleine militaire museum. In een voormalig franciscaner klooster uit 1459, vinden we het museum Museu da Rainha D. Leonor. Het is een prachtig gebouw in de gotische stijl, met een collectie van de Vlaamse, Spaanse en Portugese meesterwerk 15-1800’s.

De luchthaven Faro is 112 km en Lissabon Aeroporto da Portela 140 km van het centrum van Beja.