Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Braga

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Braga zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Braga mini-gids

Autoverhuur Braga
Autohuur Braga

Braga is Portugal’s vijfde grootste stad, 45 km ten noordoosten van Porto in Cávado Valley in de regio Minho.Braga, omringd door wallen en heeft 175.000 inwoners.Inclusief de voorsteden, de stad heeft een bevolking van 826.000.

Braga werd waarschijnlijk gesticht door de Feniciërs, en is een oude culturele en religieuze centrum. De Romeinen noemden het Augusta Bracara, wat betekent pittoreske gebouwen.Op een heuvel ten zuiden van de stad Kerk van Bom Jesus do Monte, een aantal pelgrims komen hier elk jaar. De huidige kerk werd gebouwd in 1722. Tot hier is er een kabelbaan. De kathedraal van de stad dateert uit de 1100S. De kathedraal, de Igreja de Bom Jesus de Monte, een aantal van de meest beroemde van het land religieuze beelden en schatten, en is een van de bekendste attracties van het land. Aan de voorzijde van de kathedraal, het is niet minder dan 1.776 stappen. Foto Museum, het Museu da Imagem, met de grootste verzameling van foto’s van Portugal, is hier ook gevestigd.

Porto Francisco machine winkel Sa Carneiro Airport ligt op 40 km van Braga centrum.