Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Estremoz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Estremoz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Estremoz mini-gids

Autoverhuur Estremoz
Autohuur Estremoz

Estremoz is een klein stadje in de regio Alentejo, met 8.000 inwoners.

De stad staat bekend als een van de drie grote marmeren steden van het district, en is het niet verwonderlijk dat veel van de gebouwen zijn gewoon wit marmer. Dit omvat De stad kasteel, Pousada, museum, en ook de trottoirs en trappen zijn uitgevoerd in marmer.De marmeren werd gebruikt sinds de oudheid als materiaal voor de beeldhouwkunst en architectuur. Onder de bezienswaardigheden van de stad zijn Old Town, Centro Historico, waar vinden we Paco de Audiencia, koning Dinis audiensrom uit de jaren 1400.Het klooster, de S. Filipe Congregados de Neri de 17-jaren 1800 zijn in Estremoz. Het stedelijk museum heeft een aantal archeologische vondsten, en een unieke collectie van 1700 – en 1800’s Clay cijfers. De stad is ook bekend voor ambachtelijke vormen in klei. Elke zondag is er een grote markt met zowel vlooien en verse producten van de boerderij.

L Aeroporto da Portela isboas ligt 134 km afstand van het centrum van Estremoz.