Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Evora

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Evora zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Evora mini-gids

Autoverhuur Evora
Autohuur Evora

Evora is een stad in de provincie Alenteja binnenland.Evora is over. 120 km ten zuidoosten van Lissabon in Portugal. Een totaal van 45.000 inwoners wonen in de stad (2001). Evora is de grootste en belangrijkste steden in de Alentejo, en gaan als een van de mooiste steden van Portugal.

oude stad Evora is geplaatst op de UNESCO lijst van wereld cultureel en natuurlijk erfgoed. Er zijn veel monumenten uit de Romeinse en Arabische tijden. Van de bezienswaardigheden die u Diana tempel uit 100 – of 200-nummer vermeld. De kathedraal, oorspronkelijk een Romaanse kerk uit de 1100S, werd gerenoveerd in gotische stijl rond 1400 en is nu de grootste gotische kerk van Portugal. Kerk van São Francisco wordt beschouwd als een van de mooiste in het land, en de kapel in de kerk, Capela dos Ossos, is versierd met botten van ca.5.000 skeletten. Evora heeft ook een museum met een collectie van Romeinse, en het Museum of Art, onder andere

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroporto da Portela van Lissabon, 110 mijl verderop.