Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Felgueiras

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Felgueiras zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Felgueiras mini-gids

Autoverhuur Felgueiras
Autohuur Felgueiras

Felgueiras gelegen in het achterland ten oosten van Porto. 58.000 woont in de stad ligt in het bovenste gedeelte van de Sousa Valley.

Felgueiras is gelegen in een groene omgeving met veel kleine dorpen met kerken. De stad is beroemd om haar borduurwerk en voor de productie van vinho verde, groene wijn en Pao de lo taart van Margaride.Nabijgelegen Santuario de Santa Quiteria, een kerk gebouwd voor de martelaar Santa Quiteria. De huidige kerk, die is een pelgrimsoord komt uit 1900. Het altaar is een interessant voorbeeld van 1700 goud graveren. Op het plateau van de kerk, een monument ontworpen door de schilder Abel Cardoso en gemaakt door beeldhouwer Jose Coelho Vidal. Hier zijn verschillende kapellen met pyramidedomer, die het leven van de martelaar blijkt.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroporto Porto do Porto, ongeveer 55 km van Felgueiras.