Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Funchal Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Funchal Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Funchal Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Funchal Luchthaven
Autohuur Funchal Luchthaven

Funchal Madeira Airport (FNC) Staten formeel de Santa Catarina Airport ligt in Santa Cruz, 16 km ten noordoosten van Funchal in Portugal. Er zijn bussen bijna elk uur tussen de luchthaven en Funchal. De autoverhuurbedrijven aanwezig zijn op de luchthaven, Auto Jardim, Avis, Drive Car Rental, Europcar, Hertz en Rodavante.

2.448.574 passagiers bezocht de luchthaven in 2008. Het was ooit berucht om zijn zeer korte landingsbaan tussen de steile bergen, maar nadat het was gebouwd als het won de Award Outstanding Structures is een soort van ingenieurs Oscar. Er zijn directe vluchten van Madeira naar vele Europese bestemmingen, maar velen van hen zijn seizoensgebonden.

De luchthaven heeft goede winkels, hier kan men lokale producten kopen, zoals ambachten, producten van leer en zonnebrillen en mode. Er zijn ongeveer zeven verschillende bars, cafes en restaurants. Andere faciliteiten omvatten draadloze internettoegang, VIP-lounge, een bank, postkantoor en een baby / familiekamer. De dichtstbijzijnde hotels, Vila Gale Santa Cruz Hotel Santa Catarina, gelegen op 5 km afstand in Santa Cruz.