Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Guarda

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Guarda zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Guarda mini-gids

Autoverhuur Guarda

Autohuur Guarda

Guarda is Portugal het hoogst is.Guarda ligt ten noordoosten van het land Serra da Estrela gebergte gelegen op 1056 meter boven de zeespiegel. De stad heeft 31.000 inwoners.

Guarda is opgericht in 1199 door de Portugese koning Sancho 1, van het land tweede koning. Dat zelfde jaar, de kathedraal, Se da Guarda begon toen de stad werd een bisdom. De meeste van de kathedraal van vandaag komt uit 1540. Pina kapel in renaissancestijl, dateert uit dezelfde periode. Het was oorspronkelijk gebouwd als begraafplaats voor João de Pin, penningmeester van de kapel. Altaar uit 1550 is vormgegeven in steen door de beeldhouwer Joao de Ruao. In het gebied rond Guarda is een serie van ruïnes, kastelen en die afweersysteem in het koninkrijk vormde samen met de drie naburige steden van Trancoso, Almeida en Castelo Rodrigo met inbegrip Het bereik is de Serra da Estrela biedt uitstekende paden voor toeristen.

Aeroporto da Portela van Lissabon is het dichtstbijzijnde vliegveld en ligt op 142 km van Guarda centrum.

Nederlands