Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ilha Terceira

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ilha Terceira zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ilha Terceira mini-gids

Autoverhuur Ilha Terceira
Autohuur Ilha Terceira

Terceira is een van de grootste eilanden in de archipel van de Azoren, SLOM gelegen ten westen van Portugal in de Atlantische Oceaan.Op het eiland wonen ongeveer 60.000 inwoners, van wie 21.000 in de hoofdstad, Angra do Heroismo. Praia da Vitoria is de tweede stad van een bepaalde grootte op het eiland die een NAVO-basis heeft.

Angro do Heroismo, waarschijnlijk daterend uit 1450, en met zijn historische stadscentrum en de oude grasmat op de UNESCO World Heritage List. In het centrum van de stad kerk Igreja da Nossa Senhora da Guia, waar de zeevarende Vasco da Gamás broer Paulo da Gama is begraven.Van mei tot september zijn er dagelijks stierengevechten op het eiland. Op Monte Brazilië is een kasteel met een vier kilometer lange muur die het eiland beschermd.

De luchthaven van Teiceira gelegen in Lajes, in de buurt van Praia da Vitoria, ongeveer 18 mijl van Angra do Heroismo. Dit is ook een Amerikaanse militaire basis naast de civiele luchthaven.