Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lagos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lagos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lagos mini-gids

Autoverhuur Lagos
Autohuur Lagos – Foto: © Georges Jansoone

Lagos is een klein stadje in de Algarve, aan de monding van de rivier Besafrim. 27.000 mensen wonen in de gemeente in de Algarve. In de stad wonen 18.000 inwoners.

Lagos is een oude maritieme stad, dat gaat 2000 jaar terug in de tijd. De stad is vandaag een belangrijke toeristische stad met verschillende architectonische bewijs van haar rijke verleden. Lagos was de Romeinse Lacobriga, en de overblijfselen van een Romeinse stadsmuur. Een van de gebouwen dateren van 1445 en zal het eerste gebouw dat werd gebruikt voor de slaaf markt. De 14 – en 1500-eeuwse Lagos uitgangspunt voor diverse ontdekkingsreizen, en was een import-poort voor de slavenhandel. Gold kerk Santo Antonio heeft een klein regionaal museum. Ten oosten van de stad de rivier Meia Praia met lange zandstranden. Er is ook een bruisend nachtleven.

Hoewel Lagos heeft een klein vliegveld, Aerodromo Gemeentelijk Brigadeiro Franco Costa, luchthaven Faro ligt op 80 km afstand de voorkeur verdient.