Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Montijo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montijo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montijo mini-gids

Autoverhuur Montijo

Autohuur Montijo

Montijo is een stadje ongeveer 20 mijl ten oosten van Lissabon op de rivier de Taag.26.000 wonen in het centrum van de stad, terwijl 41.000 wonen in de gemeente Montijo.

Het gebied werd geschonken door de Portugese koning van de Militaire Orde van Santiago de Espada, die Palmela kasteel gecontroleerd in de jaren na 1200. Montijo ging onder de naam van Aldeia Galega tot 1930. In de jaren 1600 groeide de bevolking sterk toe als de mensen hier geregeld tot het mogelijk maken om de rivier de navigatie te veranderen. Montijo heeft een sterke traditie verbonden Brava, een festival voor de dappere, met stierenvechten als een essentieel onderdeel. De stad heeft ook festivals zoals Festival gastheren St. Peter’s vindt plaats in juni van elk jaar.

Aeroporto da Portela van Lissabon ligt op 17 mijl van het centrum van Loures.

Nederlands