Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oeiras

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oeiras zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oeiras mini-gids

Autoverhuur Oeiras
Autohuur Oeiras

Oeiras is een gemeente in het westelijke deel van Lissabon, en is de eland Taag.Oeiras stad is een van de meest dichtbevolkte in Portugal. Oeiras binnenstad heeft 35.000 inwoners, terwijl in de gemeente woont een totaal van 170.000 inwoners.

Oeiras is misschien het best bekend voor Estoril Open, onderdeel van het ATP-toernooi, waarin de wereld tennistoernooi in Estoril ondiepe Hof Centrale elk jaar. De geschiedenis van de stad gaat terug tot 1208 toen de christenen uit het noorden kwam om zich te vestigen in Portugal. Oeiras gemeente werd opgericht in 1759 door de markies van Pombal, net na de aardbeving in 1755. Marquess bouwde het paleis van het graafschap Oeiras, met een grote stenen trappen, beeldjes, tegels en prachtige tuinen met watervallen en aquaducten. Oeiras was vroeger een onderdeel van de vestingwerken langs de kust. In een voormalige kruitfabriek van 1600 is het culturele centrum Fabrica da Pólvora.

Aeroporto de Lissabon Lissabon ligt 17 kilometer van het centrum van Oeiras.