Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Peniche

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Peniche zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Peniche mini-gids

Autoverhuur Peniche
Autohuur Peniche

Peniche is een kleine gemeente ten noorden van Lissabon, aan de Atlantische kust.28.000 inwoners wonen in het stadsdeel, 15.000 van hen in het centrum van de stad.

Peniche staat bekend om de lange stranden en activiteiten, zoals surfen, vliegeren en windsurfen. Er zijn goede golven. Supertubos is een van de snelste en meest krachtige golven in Europa. Berlengas eilanden voor de kust van Peniche, behoort tot de gemeenten. De eilanden waren enkele van ’s werelds eerste natuurgebieden die een beschermde status had. In de zomer is er een veerboot van Peniche. Peniche is een belangrijke vissersplaats eeuwen geweest, en de haven met zijn traditionele windmolens, kerken en de stranden zijn een inspiratiebron voor kunstenaars als Maurice Boitel. Steenvorming Nau dos Corvo aan de kust is een van Peniche monumenten.

Lissabon Aeroporto de Lissabon, gelegen 67 km afstand.